onsdag 18 april 2018

Det blir bättre

Jag har haft en riktigt dålig månad hälsomässigt. Det har varit lite olika saker, som att jag varit bortrest ganska mycket, och att jag när jag är på resande fot har en tendens att tillåta mig själv saker (läs godis). Faktum är att jag inte har koll på exakt hur det har stått till med sockerkonsumtionen, så jag har höftat lite på räknaren här intill - möjligen har jag tagit i i överkant, men det illustrerar i alla fall förfallet.

Hursomhelst. Nu går det bättre. Under några få dagar har det verkligen gått jättebra, både med mat och träning. Jag ser det som att jag har påbörjat en ny streak av hälsosamhet. Än så länge känns det inte ens svårt att äta bra. Det har faktiskt allt att göra med att jag läste en barnbok för min dotter om kroppen och hur den vill ha det för att må bra. Det stod ingenting utöver det jag kände till sedan tidigare, men det var en strålande påminnelse.

I synnerhet om detta: Ifall jag inte kan hålla mig så frisk och sund det går för min egen skull, så kan jag fantamej göra det för min dotter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar