tisdag 11 juli 2017

BMI under kontroll

Jomen, mitt BMI är inom gränserna för det normala (trots mina utsvävningar på sistone i kombination med det nästintill totala träningsslarvet): 24,6. Det får mig så klart att vilja belöna mig själv med snask. I skrivande stund sitter jag och funderar på om jag ska smita ned på Ica och köpa en lemon curd-glass som jag råkade få syn på häromdagen.🙄 Så himla typiskt mig.

4 kommentarer:

 1. Den här bloggen gillar jag! (Också, jag är väldigt förtjust i din andra blogg med:) Jag tycker om det där med att hålla mig i form - tanken eftersom det är något jag själv håller på mycket med. Även om mina strävanden runt det inte handlar så mycket om vikten, fast man får alltid får ha ett halvt öga på den tyvärr. (Känns helt oundvikligt att slippa det i ett samhälle som vårt eller en värld som vår kanske man skulle skriva..) Jag försöker hålla mig i form mentalt (genom bl. a mindfulness) och så det där med att röra på sig. Underbart! Men man får påminna sig om det när tiden är knapp. För att inte tala om höft och axel - övningarna. Jämmer och elände! Men den här bloggen känns inspirerande att följa:) Heja dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad rolig att du läser den här bloggen, som ju mest är en "privat" dagbok utan struktur😊 Men visst ÄR det viktigt! Inte minst när man är över 40 och har småbarn som man gärna vill kunna hjälpa upp till vuxen ålder, utan att behöva vända på rollerna alltför tidigt. Det här med hur manmår fysiskt och psykiskt blir ju liksom målarduken i ens liv.

   Radera
 2. Ps Apropå meditation; gå in på www.mariahelander.se och sedan gratis mindfulness och gör en övning. Det är en form av meditation. Den kortaste övningen är 5 minuter, de flesta ligger runt 7-8 minuter. Jag är beroende av dem. Är du stressad, prova!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hrm, host host😬 Som du ser står min räknare fortfarande på noll. Jag är USEL på att ta tag i den här biten, fast den är så himla viktig för det allmänna välbefinnandet. Tack för tips!🌸

   Radera